• Marketing frankrijk

Marketing en Promotie Franstalige Markten

EXPORT EN IMPORT

In al uw export- en importwensen voor Franstalige markten staan we u graag bij. Welk product of welke dienst u ook wilt verkopen of inkopen, wij gaan graag met u in gesprek. Voor het vinden van (meer) afnemers of leveranciers brengen we uw kansen in kaart. Naar gelang uw behoefte maken we een compacte marktscan of gedetailleerd exportplan met concrete adviezen. Daarna stappen we samen letterlijk de taalgrens over en introduceren uw bedrijf op de Franse markt.

BEDRIJF OPRICHTEN IN FRANKRIJK

U zou graag een bedrijfspand huren of een bedrijf oprichten in Frankrijk, maar waar te beginnen? Gewoon bij het begin natuurlijk; Met een vrijblijvend gesprek met ons! Het liefst houden we het niet alleen bij het uitleggen van de mogelijkheden. Het liefst voeren we uw plannen ook uit op de punten, waar u geen tijd of zin voor heeft. Alle administratieve zaken voor de oprichting van uw nieuwe bedrijfsvestiging nemen we u graag uit handen. (statuten, Franse bankrekening, inschrijving bij de Franse Belastingdienst, Chambre de Commerce etc.)

TOLKEN OP LOCATIE

Tijdens een zakenreis of beursbezoek in Frankrijk kunnen wij u ook begeleiden als tolk.

BEDRIJFSPRESENTATIE IN PDF

Verdubbel uw kans op succes bij het leggen van nieuwe, Franstalige contacten en laat ons een pakkende presentatie van uw bedrijf maken in Pdf-formaat. In het Frans bien sûr! Bijzonder handig om deze per email te kunnen versturen en zo een professionele, eerste indruk te maken bij potentiële relaties.
 ADRES
Zéfranco
Langeweg 27
4511 GA Breskens
CONTACT
T 0031 (0)6 17 13 69 70
E info@zefranco.com
MEER
KvK nr.: 55962920
BTW NL001708279B62
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden
SOCIAL MEDIA

Powered by Webcompact.nl